Fönsterbyte Timrå omslagsbild

Professionell och komplett hjälp för dig som planerar att byta fönster i Timrå

Grönborgs Bygg vänder sig till bostadsrätter, företag och husägare i Timrå kommun med omnejd. Vi är en kunnig fönstermontörer med rötterna i Västernorrlands län som gärna hjälper dig att planera ditt kommande fönsterbyte utifrån dina behov och önskemål. Boka ett kostnadsfritt hembesök!

Boka hembesök

Kontakta oss för en kostnadsfri inspektion av dina fönster i Timrå kommun

Går du i tankar på att byta dina fönster? Vi fönstermontörer på Grönborgs Bygg erbjuder en kostnadsfri rådgivning i hemmet för att säkerställa dina önskemål. Det vi fokuserar på är kvalité, trygghet och att skapa nöjda kunder. Fyll in dina kontaktuppgifter nedan så återkommer vi.

Fönsterbyte Timrå är en webbplats för kunskap och inspiration som drivs av företaget Grönborgs Bygg AB

Grönborgs Bygg hjälper bostadsrätter, företag och husägare i Timrå att förvandla deras boende med kvalitativa och stilrena fönster. Vi åtar oss fönsterbyten i alla storlekar, från mindre vindsfönster till hela villor. Vi är kunniga fönstermontörer med lång erfarenhet av branschen.

Vi är mån om att skapa förtroende och trygghet till våra kunder

Behöver du rådgivning till ditt kommande fönsterbyte så har du kommit helt rätt. Vi är erfarna fönstermontörer som jobbar i Timrå och har mångårig erfarenhet av fönsterbyten. Kontakta oss via kontaktformuläret för gratis offert och hembesök. 

Fönsterbyte TImrå, Byta fönster Timrå, Fönster Timrå bild

Planera rätt inför ditt fönsterbyte i Timrå

Med åren blir fönster slitna och behöver antingen renoveras upp eller kanske bytas ut helt. Idag är det vanligt att välja energisnåla fönster och fönster med högre säkerhet - något som många passar på att se över i samband med ett fönsterbyte. 

Att tänka på vid val av solskydd vid fönsterbyte med Grönborgs Bygg

När du gör ett fönsterbyte är det även bra att du tänker till på vad du vill ha för skolskydd till dina fönster. Beroende på vilka fönster du väljer samt i vilket rum fönstret sitter kommer olika solskydd att passa bäst och det är viktigt att tänka på.

Fönsterbyte TImrå, Byta fönster Timrå, Fönster Timrå bild
Fönsterbyte TImrå, Byta fönster Timrå, Fönster Timrå bild

Vårt fönsterföretag i Timrå hjälper dig hitta rätt fönstertyp

Vem drömmer inte om att ha ett helt underhållsfritt hus? En bit på vägen dit är att skaffa underhållsfria fönster. Det finns en hel del material att välja mellan men det absolut mest hållbara på lång sikt är aluminiumfönster.

Våra tjänster i Timrå kommun

Grönborgs Bygg hjälper gärna till att planera / strukturera upp ditt fönsterbyte så att du kan ta rätt beslut utifrån ditt behov när det gäller val av material som är både snygga i förhållande till bostaden och har de funktioner som du önskar dig.

Våra tjänster

Kontakta oss för en kostnadsfri inspektion av dina fönster i Timrå kommun

Boka hembesök

BOKA IN ETT FÖNSTERBYTE I TIMRÅ FÖR ETT KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Vi installerar stilrena, ekonomiska och funktionella fönster i Timrå med omnejd. Alltid kostnadsfri offert och hembesök för företag och privatpersoner.

Kontakta oss på Grönborgs Bygg, vi står för kvalité och trygghet.