Vårt fönsterföretag i Timrå hjälper dig hitta rätt fönstertyp

Våra skickliga medarbetare hjälper dig att hitta rätt fönstertyp efter dina behov och din fastighets förutsättningar. När du anlitar oss kan du känna dig säker på att du får ett professionellt utfört arbete. Vi har lång erfarenhet av fönsterbyte och vet hur dina önskemål kan förverkligas på bästa sätt!

Går du i tankar om att göra ett fönsterbyte i Timrå? Då har du kommit rätt! Våra skickliga medarbetare på vårt fönsterföretag i Timrå har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom fönsterbyte. Det finns en mängd olika utföranden på fönster – möjligheterna är oändliga, något som förstås är roligt men som också kan kännas överväldigande. Med utgångspunkt i dina önskemål och behov ser vi till att hitta rätt fönster för just din fastighet.
 

Att välja rätt fönster i Timrå

Det finns flera olika val att göra när du ska byta fönster. Vi har listat fem saker vi på Grönborgs Bygg utgår från när vi hjälper dig att välja rätt typ av fönster inför ett fönsterbyte:
 

  • Fönstrets egenskaper

Olika fönster passar olika hus och behov. Är det viktigaste till exempel att fönsterna är energieffektiva, inbrottssäkra eller att de har minimalt underhållsbehov? Väljer du exempelvis ett PVC-fönster eller ett aluminiumfönster är behovet av underhåll nästintill obefintligt medan träfönster kräver mer regelbunden omvårdnad. 
 

  • Material och stil

Vilket material och vilken stil passar husets karaktär? Träfönster ger till exempel ett tidlöst och genuint intryck och passar ofta äldre fastigheter, medan aluminiumfönster passar ett modernare hus. 


  • Budget

Att byta fönster bör ses som en investering i din fastighet – nya, moderna fönster kan många gånger höja värdet på din fastighet. De gör huset vackrare, minskar dina uppvärmningskostnader, kan minska buller och skydda mot solinstrålning. Vad du har för budget spelar dock självklart in i valet av fönster. PVC-fönster är till exempel många gånger ett skonsamt val för plånboken.
 

  • Miljöpåverkan 

Hur stor den totala miljöpåverkan blir avgörs av fönstrens material, livslängd samt dess isoleringsförmåga. Genom att välja energieffektiva fönster gör du en god gärning för klimatet såväl som för din plånbok. 
 

  • Ta hjälp av en fackman 

Sist men inte minst - det lönar sig att ta hjälp av en fackman! På så sätt kan du känna dig trygg med att fönsterbytet blir regelmässigt och professionellt utfört. Vårt fönsterföretag i Timrå finns med dig i hela processen och ser till att du hittar rätt fönster efter ditt hus förutsättningar, dina behov och din smak.
 

Ditt fönsterföretag i Timrå guidar dig i fönsterdjungeln

Våra kompetenta medarbetare guidar dig i ditt val och ser till att du får fönster av hög kvalitet som både passar din bostad och som du kan förlita dig på långt in i framtiden. Med dina önskemål i fokus ser vi till att resultatet överträffar dina förväntningar av vad nya fönster kan göra för helhetsintrycket av din bostad.

När du anlitar oss för att utföra ditt fönsterbyte i Timrå kan du räkna med ett professionellt utfört arbete utan dolda kostnader. Vårt fönsterföretag i Timrå utför en mängd fönsterbyten i hela Västernorrlands län och har fått många goda omdömen som vi är mycket stolta över. För oss är det självklart att enbart arbeta med produkter av högsta kvalitet för bästa möjliga resultat. Vi är med dig hela vägen från idé tills att dina nya fönster är på plats. För att säkerställa att du är nöjd med resultatet gör vi dessutom alltid en slutbesiktning av fönsterbytet tillsammans med dig.

Utnyttja ROT-avdraget när du anlitar vårt fönsterföretag i Timrå

När du som privatperson anlitar vårt fönsterföretag i Timrå har du rätt att använda dig av ROT-avdraget. Det innebär att du får dra av 30 procent av arbetskostnaden för ditt fönsterbyte i Timrå, med ett maxbelopp på 50 000 kronor per år. Du som kund ansöker inte själv om ROT-avdraget utan vi på Grönborgs Bygg drar av en den del av arbetskostnaden på fakturan till dig.

Är du redo att ge ditt hem ett lyft? Varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Vi är alltid redo att ta oss an nya projekt!