Träfönster

Träfönster

Funderar du på att byta fönster? Då har du kommit rätt! Vi är din lokala specialist på fönsterbyte i Timrå! Vi är ett företag med stor passion för det vi gör. När du lämnar ditt fönsterbyte i våra händer får du alltid ett professionellt utfört arbete till ett konkurrenskraftigt pris. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi dessutom utföra våra projekt på ett tidseffektivt sätt – för att du ska få dina fönster på plats så snart som möjligt!
 

Vi monterar dina träfönster i Timrå

Har du bestämt dig för att byta till nya träfönster i din bostad? Träfönster är det bästa valet när du vill ge din bostad ett klassiskt och tidlöst intryck. Vi erbjuder träfönster för alla behov och smaker och för alla typer av fastigheter. Aluminiumbeklädda träfönster passar dig som är ute efter ett stilrent och tåligt ytskikt, medan fönster bestående av rent trä ofta är rätt val när du vill satsa helhjärtat på den klassiska stilen och bevara känslan av ett äldre hus. Vi kan självklart hjälpa dig att välja rätt träfönster efter dina önskemål och behov, och erbjuder dessutom montering till plånboksvänliga priser.
 
Är du redo att ge din bostad ett lyft? Varmt välkommen att kontakta oss redan idag! 


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss för en kostnadsfri inspektion av dina fönster i Timrå kommun

Går du i tankar på att byta dina fönster? Vi fönstermontörer på Grönborgs Bygg erbjuder kostnadsfri rådgivning och offertlämning inför ditt fönsterbyte i Timrå. Fyll i nedanstående formulär, så hör vi av oss till dig inom kort för att hjälpa dig!