PVC-fönster

PVC-fönster

Fler och fler svenskar får upp ögonen för PVC-fönster. Nedan listar vi de främsta anledningarna till att PVC-fönster blir allt mer populära:

  • Minimalt underhåll

Jämfört med fönster i andra material är underhållsbehovet nästintill obefintligt.
 

  • PVC passar vårt svenska klimat

 Just på grund av att PVC är ett tåligt material som står emot allt från kyla till fukt och röta lämpar sig PVC-fönster sig utmärkt för svenska hus.

  • Miljövänligt material

PVC är ett klimatsmart val ur flera aspekter när det kommer till att välja fönster. Dels är PVC ett material som är enkelt att återvinna. Att PVC-fönster har en lång livslängd är även detta positivt ur miljösynpunkt.

  • Prisvärt

 PVC-fönster är i förhållande till fönster i andra material betydligt billigare.

Vi hjälper dig med ditt fönsterbyte i Timrå

Funderar du på att byta fönster? Då har du kommit rätt! Vi är din lokala expert på fönsterbyte i Timrå. När du väljer oss får du alltid en kontaktperson som finns med dig under hela processen från offert till inköp , montering och slutbesiktning för att du ska känna dig trygg. Tack vare vår långa yrkesvana kan vi dessutom utföra våra projekt på ett tidseffektivt sätt till ett konkurrenskraftigt pris.

 Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert!


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss för en kostnadsfri inspektion av dina fönster i Timrå kommun

Går du i tankar på att byta dina fönster? Vi fönstermontörer på Grönborgs Bygg erbjuder kostnadsfri rådgivning och offertlämning inför ditt fönsterbyte i Timrå. Fyll i nedanstående formulär, så hör vi av oss till dig inom kort för att hjälpa dig!