Aluminiumfönster

Aluminiumfönster

Aluminiumfönster har på senare tid blivit ett populärt val när det är dags att byta fönster. Aluminiumfönster passar dig som vill ha ett prisvärt fönster som kräver minimalt med underhåll, ger ett bra ljusinsläpp och som håller långt in i framtiden. Dagens marknad erbjuder ett stort utbud av aluminiumfönster för olika smaker och behov. För den som är ute efter den klassiska stilen är ett alternativ att klä sina träfönster med aluminium. Fördelen med detta är att man behåller träkänslan men slipper det underhåll traditionella träfönster kräver.
 

 Vi monterar dina nya aluminiumfönster i Timrå

Grönborgs Bygg är din lokala expert på fönsterbyte i Timrå! Vi utför stora som små projekt i hela Västernorrlands län och har utfört över 400 fönsterbyten föregående år. Vi erbjuder aluminiumfönster för alla typer av fastigheter och hjälper dig gärna att välja rätt fönster för just din bostad. När du anlitar oss får du alltid en engagerad projektledare som är med från start till slutförande. För att säkerställa att du är nöjd med resultatet gör vi dessutom alltid en slutbesiktning av fönsterbytet tillsammans med dig.

Tveka inte att kontakta oss om du funderar på att byta fönster i Timrå. Vi är alltid redo att ta oss an nya projekt!


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss för en kostnadsfri inspektion av dina fönster i Timrå kommun

Går du i tankar på att byta dina fönster? Vi fönstermontörer på Grönborgs Bygg erbjuder kostnadsfri rådgivning och offertlämning inför ditt fönsterbyte i Timrå. Fyll i nedanstående formulär, så hör vi av oss till dig inom kort för att hjälpa dig!